Mie rakastin sitä, festareilla hauskaa ^^ <3

Oli se aika jännä, karjuin Turmion Kätilöiden keikalla laulun sanoja joidenkin miesten tahtiin, yöpaita päällä ja pinkki huivi päässä, se oli ehkä hieman noloa :D Oli ihanaa olla eturivissä/tai muuten lähellä lavaa bändien soittaessa, joistakin koskaan edes kuullut, mutta ei tuottanut pettymystä yksikään. Bloodline, Stella, Bleak (?) ja Anna kyllä jäi kuuntelematta kokonaan, eikä kyllä harmita, tilalla Klamydia, Kotiteollisuus, Turmion Kätilöt, Absoluuttinen Nollapiste, Amorphis ja varmasti muutama muu joita en nyt muista :')

Harmittaa ko ei tullu pyytäneeksi blondipojan ja sen kaverin numeroita/meseosoitteita, niitten kanssa olis ollu kiva jutella näin jälkeen päinkin, niillä oli huumorin tajua = kun Stam1na ei esiintynytkään, juontaja kana buukkas tilalle Nollapisteen laulajan ja rumpalin soittamaan munasillaan, kysyin sitte Miskalta ja Antilta että korvasiko esitys Stam1nan, kuulemma juuri ja juuri :'D

Lääppijöitä joo ja selän takana hyppijöitä ja kiehnäämistä ja nauramista, kännisiä ja polttajia väkijoukossa, mutta hiton hauskaa joka tapauksessa! Kylmäkin tietty oli, sen Stam1nan odottaminen oli aika kärvistymä, neljä viisi tuntia siinä paleltiin, ja jutut alko mennä sen mukaisiksi, vähäisillä unilla, rauhattomina ja kylmissään ei kovin järkeviä puheita (tai tekoja) enää voi kauheasti odottaa, eikä sitte edes soittanu, huh, ei käyny kateeksi juontajia jotka joutu kertoon että Stam1na peru, mikä huuto... Sama kuin se kun joutuivat kertomaan koko festareilla olevalle porukalle jotka kaikki odotti Apulantaa, että esitys myöhästyy vielä vartin. Oli kyllä tehokas keino rauhoittaa vihaista väkijoukkoa laittamalla ne huutamaan; Mee vittuun! Apulanta! Ei kiinnosta! yms...."