Tästä eteenpäin on vaikeaa

 

Jos siis kaikki kuulemani on totta, ja kai se on vaikea kieltää, kun se puhelimen näytöllä lukee. On nyt minunkin ymmärrettävä rajani tulleen vastaan. (Kertoisitko sen vielä kolmelle muulle sivupersoonallisuudelleni.)

Nyt väsyttää jo niin paljon, että en taida enää jaksaa. Edetä eteenpäin, tai edes pysyä paikoillaan. Siis soitto takaisin, eikä taida jäädä pelkästään siihen. Odotan että muut nukkuvat ja itken vasta sitten. Olen jo hakenut kaiken tarvittavan huoneeseeni, suola, selkäharja ja sideharso. Niin, ja puhdas tiskirätti. Nyt kun minulla on yöpuku jossa on pitkät lahkeet, saunomis kielto muiden kuin itseni kanssa seuraavan viikon, kahden ajan, ruuvejakin löytyy kun osaa etsiä oikeasta paikasta.

 

(Enkä mie laittanut sitä pinssiä kouluun.)

 

Nuori poika, kellastuneita korsia hiuksissaan, makaa ruohikossa, joka yltää korkealle hänen päänsä yläpuolelle, ja kyselee Tapiiri Rouvalta neuvoa, kuinka saisi valloitettua tuon kauniin Gran Chacan kasvattaman tytön sydämen, jota hän niin kovin rakastaa. Tapiiri Rouva hymyilee, käskee mennä siistiytymään. Tuskin muistaa poika kiittää, jo rynnätessään kohti kylää.

 

Pelle Miljoona - Tahdon Rakastella Sinua

paina hulees huulia vasten
kosketa mua joka paikkaan
katso syvälle silmiini
tunnetko tän hetken kauneuden?

tahdon-- rakastella sinua
tahdon-- rakastella sinua
tahdotko-- sinä minua?

tunnetko sykkeen sydämmeeni?
tunnetko värinän huulillani?
avaa porttis puutarhaasi
niin tulen kuin sade

tahdon rakastella..

älä puhu huomisesta nyt
hiljaisuus kauneinta musikkii on
kun me rakastelemme
jumalatkin vaikenee

tahdon rakastella.. x2

 

Tämä on avunhuuto.

Perjantai:

3 x 600

2 x pika 400

1 x 500 koulun

Red Energy pussillinen

Neljän tunnin sisään. Poikkeuksellisen vähän.